Agility­joukkueita

Agility on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on agility. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne agility­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan agility­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin agilityjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 38 ja niissä on yhteensä yli 760 pelaajaa.

Agility: joukkueet kartalla
Kartta - agility

Jo 38 agilityjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Lohjan Kirsut Nimenhuuto.com

Lohjan Kirsut ry on aloittanut toimintansa Siuntion koirakerho ry:n nimellä jo vuonna 1993. Nimenvaihdos tuli ajankohtaiseksi, kun toiminta siirtyi Lohjan Virkkalassa sijaitsevaan halliin ja muuttui ympärivuotiseksi. Nimenmuutos hyväksyttiin keväällä 2015 ja uusi nimi otettiin käyttöön 1.6. alkaen. Lyhyesti yhdistys on jatkossa Kirsut. Kirsujen tavoitteena on tarjota jäsenilleen koulutusta agilityssä, tokossa ja rally-tokossa kouluttajaresurssien mukaan. Lisäksi järjestetään yksittäisiä intensiivikursseja ja ulkopuolisten kouluttajien vetämiä koulutuspäiviä. Koulutukset ovat ensi sijaisesti Kirsujen jäsenille, mutta joillekin kursseille otetaan myös yhdistyksen ulkopuolisia osallistujia.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Agility, Toko ja Rally toko
Jönsbölentie 21 B, Virkkala
Sekajoukkue
1

KSKY Nimenhuuto.com

Kaikkia hauskaa mukavassa porukassa koirien kanssa

Jaana kirjoitti: Isla osallistuisi kyllä... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Agility ja Toko
Kankaanpää
Sekajoukkue
68

MynSK Nimenhuuto.com

Mynämäen Seudun Koirakerho ry

SadeBrunou kirjoitti: Käykö kurssi 13-viikoiselle pennulle? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Agility ja Tottelevaisuukoulutukset
Mynämäki
Ei asetettu
42

agility Nimenhuuto.com

Koillismaan Koirakerho ry, agility

Sari kirjoitti: Treenitoiveita huomiselle saa esittää tiistain ajan, valitsen radan tiistaina illalla. Muistakaa ilmoittautua treeneihin in/out. T. Sari (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Agility
Kuusamo
Ei asetettu
27

Sawon agilityurheilijat Nimenhuuto.com

SWAU:n jäsenille tarkoitettu kokoontumispaikka, jossa voidaan kasata porukkaa yhteisiin oheisharjoittelutreeneihin, kuten yhteislenkeille, porrastreeneihin, sählyyn, jalkapalloon jne.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Agility ja Oheisharjoittelu
Kuopio
Sekajoukkue
2

HAU alkeisryhmä Nimenhuuto.com

Maanantain alkeisryhmä klo 18:00-19:30

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Agility
Helsinki
Sekajoukkue
12

yliksagility Nimenhuuto.com

Ylivieskan Agilityryhmät

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Agility
Ylivieska
Sekajoukkue
9

Visio Agility Nimenhuuto.com

Ilmoittaudu mukaan niille tunneille, joille pääset klikkaamalla IN-nappia. Voit peruuttaa osallistumisesi vuorokautta ennen tapahtumaa klikkaamalla OUT-nappia. Tämän jälkeen tunti katsotaan käytetyksi, vaikket olisikaan paikalla.

Leena kirjoitti: Heinkaikkineskarilaiset! Mikäli elokuun aikana meinaa tulla täyttä klo 18 eskariryhmään, niin voitte ilmoittautua myös klo 19 ryhmään, se voidaan vetää eskarina ihan hyvin :) T. Leena (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Agility
Ei asetettu
Sekajoukkue
9

Tiistain teinikimppis Nimenhuuto.com

Mentoroitu kimppis: Laura Nikkola.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Agility
Helsinki
Sekajoukkue
8

KAT 2015-kesä-ke-1 Nimenhuuto.com

Kesän iloisin ja pätevin agilityryhmä, joka kokoontuu KAT-tilassa keskiviikkoisin 19-20:30. Treenit alkavat 6.5 ja päättyvät 26.8. Heinäkuussa on tauko (5 peräkkäistä keskiviikkoa). Kouluttajina Maiju ja Harri.

Harri kirjoitti: Tänään on luvassa virallinen keskiviikkoryhmän kisa! Simuloidaan siis ihan oikeaa kisatilannetta niin hyvin kuin pystytään. Joko jännittää? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Agility
Ei asetettu
Sekajoukkue
6

Jyystö-Jengi Nimenhuuto.com

Jyystö-Jengi perustettu 1300-luvulla. Pojat jyystää kaikkee liikkuvaa millä on vähänkin reiän näköistä vehjetta haarojen välissä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kanoottipoolo, Agility, Roller derby ja Voimistelu
Vaasa/Tampere
Miehet
8

Heilu Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Tänään mahtuisi ekaan ryhmään tokasta yksi koirakko, jos joku ehtisi. Sen verran on poissa porukkaa, niin ehdittäisiin ryhmiä tasaamalla lopettaa ilta aiemmin. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Agility
Kellokoski (Tuusula)
Ei asetettu
56

Torstaiagi Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Agility
Lieto
Sekajoukkue
5

ATT Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Kaksi koiraa (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Agility
Lieto
Sekajoukkue
70

ak6 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tulen tänään myöhässä ja lähden aikaisessa :/. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Agility
Pori
Sekajoukkue
13

popdog Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Eikös tää oo kokeiluasteella eli facen mukaan mennään vielä? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Agility
Jyväskylä
Sekajoukkue
16

kat-tiistai-19 Nimenhuuto.com

Sini kirjoitti: Leevi ei tosiaan pääse huomisiin treeneihin kun on mökkeilemässä. Me molemmat kiitetään sekä Harria ja Karoliinaa että treenikavereita kivasta talvikaudesta. :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Agility
Ei asetettu
Sekajoukkue
7

PinAgi Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Heippa kaikki. Valitettavasti me joudutaan jättämään agility. Osmo oireilee liikaa julkisissa kulkuneuvoissa ja tällä hetkellä ollaan jumissa Vuosaaressa, tai ollaan oltu jo monta kuukautta. Kastroinnin takia tarvitaan myös lepotaukoa. Mahdollisesti päästään keväällä taas mukaan jos tilanne helpo... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Agility
Ei asetettu
Ei asetettu
8

vaasanagilityseura Nimenhuuto.com

Soili kirjoitti: sama juttu kuin Janikalla... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Agility
Vaasa
Ei asetettu
27

Maanantain treeniryhmä Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Agility
Ei asetettu
Sekajoukkue
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Agilityjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on agility on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.