Pelaajapörssi

Keitä tulossa joukkueeseen? Palvelun pelaajapörssi yhdistää joukkueet ja pelaajat. Joukkueet voivat julkaista ilmoituksia parilla klikkauksella omalta joukkue-sivultaan. Pelaajat voivat selata ilmoituksia tällä sivulla.

Voit käyttää pikavalintoja tai määritellä haun tarkasti lomakkeella. Klikkaa ilmoitusta nähdäksesi lisätietoja. Onnea porukan löytämiseen!

Jo 958 joukkuetta hakee uusia pelaajia, lue joukkueiden ilmoituksia alapuolelta.

 
Tom Tukiainen

Moi! Kiitos loistavasta palvelusta. Miten saan ilmoituksen pois pelaajapörssistä? On jo liikaa tunkua :)

Tom Tukiainen, manageri, Lövön Löysät
Hae joukkueita täyttämällä yksi tai useampi kohta
esim "jalkapallo"
esim "hel" löytää Helsingissä olevat

Uusimmat ilmoitukset

Nesteen Soutajat Nimenhuuto.com

Porvoo. Suomen johtava soutuseura. Seurassa soudetaan Kirkkoveneillä, pienpuuveneillä ja olympialuokan veneillä niin kilpaa kuin harrastus- ja kuntoilumielessäkin. Nimestään huolimatta seura on itsenäinen ja kaikille avoin soutuseura. Tässä palvelussa ylläpidetään kaikkien NS ry;n joukkueiden tapahtumat ja treenit. Seuran kotisivut: www.nesteensoutajat.net

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty 22 minuuttia sitten · Ilmoitus luettu 2502 kertaa

Soutu
Porvoo
Ei asetettu
61

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe (Nimetön Peliporukka ry) Espoolainen harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään virallisiin sarjapeleihin. NiPe on monilajiseura, jossa pelataan myös sählyä, futsalia ja futista. Elo-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 11 - 12 ja tiistaisin klo 21.30 - 22.30 Ilmatar-Areenalla NHL-kaukalossa Espoon Matinkylässä . Lisäksi harkat joulu-helmikuussa Lassilan ulkotekojääkaukalossa perjantaisin klo 20.30 - 21.30. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin vaihtelevissa halleissa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastajalätkää Ilmatar- Areenalle talvivuoroille tiistaisin klo 21.30 - 22.30 ja sunnuntaisin klo 11-12 sekä kesäjäille lähinnä ma ja to enimmäkseen Genan...

Päivitetty noin tunti sitten · Ilmoitus luettu 858 kertaa

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
106

I-HK Old Boys Nimenhuuto.com

Itä-Hakkilan Kilvan aktiiviset ikämiesjoukkueet, 50v, 55v ja 60v ikäluokissa. Harjoittelemme ympäri vuoden tekonurmialustalla 2-3 kertaa viikossa. Osallistumme palloliiton virallisiin sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet vähintään 50v, niin tervetuloa kokeilemaan,olisiko tämä taso sopiva juuri sinulle. Täysin sitoumuksetta, puolin ja toisin. Ota rohkeasti yhteyttä omanikäisten jojoon. E...

Päivitetty noin 2 tuntia sitten · Ilmoitus luettu 6546 kertaa

Jalkapallo
Vantaa
Miehet
57

zulimanit Nimenhuuto.com

Elämäntapa on arvo ja avunanto toista kohtaan, jota Zulut vahvasti toteuttaa.Siksipä joukkuettamme kutsutaan elämäntapajoukkueeksi. Saunomme ja laulamme, joskus pelaamme sekä treenaamme. Itä-Suomen Kolmosessa kaudella 2024.

Joukkue etsii pelaajia: Ota yhteys valmentajaan +358 50 330 9320

Päivitetty noin 2 tuntia sitten · Ilmoitus luettu 3390 kertaa

Jalkapallo
Kuopio
Miehet
31

Rastivarsat Nimenhuuto.com

Rastivarsat (www.rastivarsat.fi) on suunnistuksen erikoisseura. Toimimme Orimattilassa ja Lahden alueella näkyvästi järjestämällä ympäri vuoden harjoituksia ja vuosittain kilpailuja. Kuntosuunnistustoimintaa pyöritämme Orimattilan Iltarastien nimellä (www.orimattilaniltarastit.fi). Rastivarsat kehittää pitkäjänteisesti nuoriso-, kilpailu- ja harrastesuunnistusta.Tavoitteena on eritasoisten liikkujien fyysisen kunnon ja psyykkisen hyvinvoinnin parantaminen sekä myönteisten liikuntakokemusten tarjoaminen. Rastivarsat on valmistanut ja täydentänyt suunnistuskarttoja harrastajien tarpeisiin koko historiansa ajan. Rastivarsat valittiin vuoden suunnistusseuraksi Suomessa vuonna 2008.

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty noin 3 tuntia sitten · Ilmoitus luettu 1785 kertaa

Suunnistus
Orimattila
Ei asetettu
79

Elo Naiset Nimenhuuto.com

Tule mukaan Elon naisten harrastejoukkueeseen. Pelaamme ja treenaamme tosissaan, mutta emme totisesti. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan Elon naisten harrastejoukkueeseen. Pelaamme ja treenaamme tosissaan, mutta emme totisesti. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan.

Päivitetty noin 4 tuntia sitten · Ilmoitus luettu 64 kertaa

Jalkapallo
Kuopio
Naiset
41
Jalkapallo ja Futsal
Helsinki
Miehet
102

FC Lohja Nimenhuuto.com

Lohjalainen erityisesti ikämiespalloiluun erikoistunut jalkapalloseura joka pelaa ja harjoittelee hyvissä olosuhteissa. Talvisin salissa futsalia ja kesäisin taas jalkapalloa Lohjan nurmi ja tekonurmikentillä. Kaudella 2024 meillä on joukkueet Palloliiton eteläisen alueen KKi60 ja 65 -sarjoissa ja lisäksi eri ikäkausien SM-turnauksissa. Kaikki ikämiesikäiset (yli 35) pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan

Joukkue etsii pelaajia: FC Lohjan KKi-joukkueiden talvikausi 2024 on menossa. Nyt talvella harjoittelemme Futsalin merkeissä Mäntyn.liikuntahallissa sunnuntaisin klo 18.30 Lumien sulettua taas Torstais...

Päivitetty noin 6 tuntia sitten · Ilmoitus luettu 7142 kertaa

Jalkapallo ja Futsal
Lohja
Miehet
65